Over ons

Over BudgetDrogisterij.nl

 

Leer ons kennen

 

BudgetDrogisterij.nl kenmerkt zich door een breed assortiment op het gebied van Persoonlijke Verzorging, Gezondheid, Vitamines, Voedingssupplementen en Beauty producten.

Wilt u verzekerd zijn van vakkundig advies en middelen waarbij u snel gefaciliteerd wordt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten ons 24/7 in om u zo snel mogelijk te voorzien van de middelen die u nodig heeft.

 

Budget Drogisterij staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid voor een scherpe prijs.

 

Onderdeel van Trade Med BV

 

BudgetDrogisterij.nl is onderdeel van Trade Med BV, specialist in (sport)verzorgingsmiddelen en sportmedische artikelen met meer dan 35 jaar ervaring in het internationale circuit. Trade Med werkt samen met specialisten in het medisch gebied zoals apothekers, artsen, inkopers, ziekenhuizen, fysiotherapeuten, EHBO en ambulante diensten en sportverenigingen. Wat Trade Med uniek maakt is de brede expertise, de lage prijzen en de goede kwaliteit van producten uit eigen voorraad.

 

Trade Med blijft zich na 35 jaar nog steeds innoveren en uit deze innovatie is BudgetDrogisterij.nl ontstaan.

 

Prijs en kwaliteit

 

Kwaliteit en prijs zijn de twee factoren die wij er belangrijk vinden. Wij doen er alles aan om producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Kwaliteit zien wij niet alleen als het aanbieden van goede producten, maar ook als een efficiënte bedrijfsvoering zodat wij de producten betaalbaar kunnen houden.

 

Wij kunnen daardoor onze producten aanbieden tegen schappelijke prijzen. Dit komt voornamelijk door onze grote voorraad. Hierdoor kunnen wij onze producten vaak snel leveren voor een goede prijs. 

 

Vakkennis en kwaliteitsartikelen

 

Wij zijn trots op het brede aanbod dat wij aanbieden, onze vakkennis en kwaliteitsartikelen. Welk merk of product u ook bestelt, wij zorgen voor een complete uitrusting en informeren u volledig.

 

Blijven groeien en innoveren

 

Wij gaan graag een prettige en langdurige relatie met onze klanten aan. Dit realiseren wij dikwijls door onze kennis te delen, door te leren van de ervaringen van onze klanten en waar nodig aanpassingen te doen. 

 

Bij vragen denken wij graag met u mee. Dit biedt ons niet alleen de mogelijkheid om u van de juiste producten te voorzien, maar ook om ervan te leren en te verbeteren op basis van de ervaringen van u als klant.

 

Door onze klanten tevreden te stellen, kunnen wij groeien en bloeien. 

 

Uw ervaring gaat ons aan!